Headerbild

Lyckad löparupptakt tisdag 9/3

2010-03-07 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Tisdagens "upptakt" blev mycket lyckad, näst intill 20 personer kom. I huvudsak kända ansikten men också ett par ny. Efter löprundan blev det fika och en del snack om hur vi ska jobba vidare. Som alltid finns det plats för fler så alla löparsugna är varmt

Träningarna

Tisdagar: Vi fortsätter med gemensam löpning på tisdagar. Från och med april kommer det att bli mer tempobetonade pass då, Harri leder. Låt dig dock inte skrämmas av det. Med all sannolikhet blir det gemensam uppvärming och tempodelen blir ju naturligtvis efter egen förmåga.

Torsdagar: Torsdagarna kommer också att innebära möjlighet att springa tillsammans. När orienteringssäsongen kommer igång kommer dock en del av oss att vara engagerade med ungdomsträningar.

Söndagar: På söndagarna kör vi långpass 10.30 (nu på söndag även möjlighet till lunch för 30:- efteråt, anmäl till Maj-Britt 529 24 senast lördag). När orienteringarna och löptävlingarna kommer igång blir det ju naturligtvis lite förryckt.

 

Tävlingar

Naturligtvis kommer vi att vara med på Engelbrektsstafetten och Vasastafetten även i år. Det finns också många andra lopp och så fort det är dags försöker vi informera på hemsidan.

 

Kläder

I första hand är ett löparlinne (tävlingströja) önsvärt. Harri kollar.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in