Headerbild

Grönklitt 2010 avslutat

2009-12-30 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Grönklittslägret har precis avslutats. Det var ungefär 35 personer som härbärgerade i vandrarhemmet torsdag till söndag. De flesta spåren och föret var mycket bra, snömängden var ungefär som i Avesta.

Torsdag:

Det var väldigt kallt på vägen dit, men väl framme var det ca 15 minus. En del trotsade kylan och mörkret och tog en sväng. Magnus som var där först hann med hela 4 mil.

Fredag:

Minus 13. De flesta for fram efter vägspåren. Några provade slalombacken. Några kollade också in isbjörnarna. Tjejgänget med ett par herrinslag stegade mot den traditionella after-skin, visade sig dock att det inte var någon. På kvällen bjöd Lovisa på tårta (jättegod). Stefan informerade om AOK-året och kalenderarbetet. Bl.a berättades att resa till Jukolakavlen i Finland planeras. Senare på kvällen hälsade grannarna Anna-Karin, Anna, Jimmy o Peter på.

Lördag:

Minus 8?. Ordentligt pass för många på fm. Sedan bänkade vi oss framför TV:n, med Bettan o Anders på första parkett, för att se Martin åka sitt första Världscup lopp. Visst saknades massor av stjärnor, men vilken kille. Ett fantastiskt lopp, 14:e plats och med i smeten av kända namn, höll så när på att också bli bäste svensk! -Sätt dig, sätt dig, ropades det från stugan då vi alla ville se Martin sätta sig i "ledarstolen". Än om inte vi ficks se honom sitta där och njuta så fick hann faktiskt sitta där och stoltsera som ledare i dryga 10 minuter! Härligt kört Martin!

Scannern med flera gav sig ut på ytterligare pass. På kvällen plockades godsaker fram från alla håll och kanter.

Söndag:

Minus 5. Städning och ihopplockning. Några hann också ut i spåret.

Tack Stig-Olof och Berit för några härliga dagar, nästa år är vi där igen! 

Någon har kanske någon passande bild? Skriv gärn in något under kommentarer.....

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in