Headerbild

Lyckad Halloweenorientering 29/10

2009-10-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en alltigenom lyckad Halloweenorientering med tillhörande Tråbackstorsdag. Många förväntansfulla barn/ungdomar och många ledare/häxor. Jag hoppas få bilder mig tillsända!

Halloweenorienteringhen genomfördes på en bana som startade vid Tråbacken, gick iväg mot elljusspåret, fötbi Brukshundklubben ner mot Bjurforshållet, transitspåret tillbaka och in mot finalen i Mässingsbruket för att avslutas vid Tråbacken.

Vid första stationen, som blivit en tradition skulle det kännas på olika saker som fanns i en kartong. I en spökglänta skulle det skrattas det värsta spökskrattet. Längre fram skulle man ta sig fram längs en hinderbana bl a krypandes. Det skulle senare kastas kottar i munnen på ett spöke. Vid mässingsbruket möttes deltagarna av tre tämligen vidriga häxor som nog fått sig en överdås av vattnet i ån. Där skulle grupperna samarbeta och med gemensamma krafter lyfta en ring över en brinnande marshall.

Deltagarna verkade som de fått en lagom dos av spänning och gemenskap på rundan. Snabbt skrudades det sedan om för att hoppa i badtunnan.

Gemensam fika avslutade det hela och där var det Sonja och Kennet Östman som serverade.

Den här kvällen fick vuxentränadet stå lite vid sidan, men det var ändå någon löpklunga som var ute, samt Östens promenadgäng.

Sammantaget än härlig Tråbackstorsdag.

Nästa vecka är det en alldeles normal Tråbackstorsdag som avslutas med Lasse Sivars DVD-överförda filmer från 50-, 60- och 70-talet. Stor nostalgivarning!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in