Headerbild

Gemensam löpträning tisdag OBS 17.30 samt löpträff/ snack

2009-10-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Har länge funderat på någon typ av löpar kick-off i höst, men jag vet inte hur. Det har varit ett (och är) fantastiskt löpar år, många nya ansikten har kommit. Vi har deltagit i 2 stafetter och deltagit individuellt i flera tävlingar.

Om man ser detta som ”startåret” för vår lilla löpsatsning så tycker jag det varit väldigt positivt. Efter Vasastafetten har dock intresset varit lite sämre, kanske är det så att många tycker löpning hör till vår o sommar?

Jag är helt säker på att löp-gruppen kommer att stärkas ytterligare i föreningen till kommande år. Men hur går vi vidare nu?

Vi besitter också en del resurser i Harri Ketonen som lovat hjälpa till med bl.a löpskolning och träningsprogram. Lars-Åke Dickfors är också med i klubben har en hel del kunskaper som jag tror flera kan dra nytta av. Hur får vi del av deras kunskap?

I senaste infobladet skrev jag om prel löpträff söndag 8 nov, jag vet inte om det kan vara nåt. Löpskolning? Annat?

Många åker skidor på vintern men jag tycker det är av stor vikt att vi ändå försöker hålla igång vintern igenom, ett pass i veckan är bra även för den mest skidbitne!

För att komma vidare föreslår jag att vi alla funderar på saken och att vi tar en fika och snackar om det efter tisdagens pass. Ca 19.00

OBS, vintertid innebär att vi kör 17.30!

 

Hälsningar Stefan

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in