Headerbild

Mycket folk på Tråbackstorsdag

2009-10-20 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en mycket välbesökt och trevlig Tråbackstorsdag. Ca 60 personer var på plats. Aktiviteterna var av stor variation. Promenadgruppen var först ut och sedan följde det slag i slag..

Emma Nyberg och Inge Andersson genomförde en integrerad intervallträning med tipspromenad som någon av dem får redogöra lite mera för.

Dessutom var det många som sprang. Någon av dem kanske också vill redogöra lite mera för detta.

Efter bastu var det dags för fikat och då var det verkligen knökfullt i stugan. Extrastolarna fick komma ut och det är alltid ett kärt besvär.

Vi gick igenom lite 25-mannabanor och fick se lite hur "folk" hade det ute i Jordbroterrängen.

Viktor Lundén och Lovisa Östman fick berätta lite om sina USM-upplevelser. Svårt men kul och lärorikt i Halland. Thomas Nyberg fick äran, för Bagheeras räkning, att lämna över presentkort till de båda som en uppmuntran för bedriften att bli uttagna att representera Dalarna och som en signal till ´dem och andra ungdomar att satsa vidare.

Lite info om kommande aktiviteter följde och där meddelades att datumet för Naturpassavslutningen blev fel i Månadsbladet. Rätt datum 2 november, alla är välkomna!

En sak som glömdes bort var att försöka värva flera som vill hjälpa till med den roliga Halloweenorienteringen nästa torsdag. Hör av dig till Sussie 551 66 eller Thomas 586 48 eller e-post till någon av oss om du är intresserad vilket vi hoppas.

Kommentera gärna artikeln här nedan!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in