Headerbild

Daladubbeln 09

2009-09-14 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Dags för DALADUBBELN 2009

Daladubbeln är en tvådagarstävling i Karlsbyheden utanför Falun, det är för ungdomar – juniorer med etapp- och sammanlagt resultat.

För att få sammanlagt resultat ska samma par springa både stafetten och patrulltävlingen. Det är dock inget krav att delta i båda tävlingarna.

Under helgen finns det inga U-klasser men det finns Öppna klasser vilket de som vill springa med uppföljare är hänvisade till.

Öppna klasserna springer inte stafett på lördagen utan det är vanliga Öppna banor båda tävlingsdagarna. Söndagens patrull tävling har två tävlingsmoment. Dels patrullorienteringen som har normal svårighet men lite längre distans än normalt men sen går det att får pris för bästa utklädning. En jury utser vinnarna. Det är valfritt att klä ut sig. De flesta lagen är mer eller mindre utklädda.

Lagen är 2-mannalag och om man inte inom klubben hittar en kompis att springa med så kan man springa med en kompis från annan klubb alternativt anmäla sig till löparbanken på Daladubbelns hemsida.

Lördag 17 oktober

En traditionell stafett för 2-mannalag.

Söndag 18 oktober

Patrulltävling över där man springer distansen tillsammans, de som är lite osäkra kan välja att bara komma och springa tillsammans med en kompis på söndagen.

Övernattning kommer att ordnas i en skola i Falun. HD 12 och äldre får förtur till övernattandet, det kommer att finnas två ledare med vid övernattning. Beroende på hur många vi blir vid övernattning kan det behövas extra skjutsar till och från tävlingsplatsen.

De som inte övernattar får ordna transport själva till och från tävlingsplatsen.

Har du frågor och/eller vill anmälan intresse, och ev önskan om löparkompis samt önskan om övernattning (och ev. specialkost) till Magnus D. senast 25 september.

Ansvariga ledare

Magnus Daniels, tel. 070-329 00 96, e-post. fam.daniels@spray.se

Anneli Holmquist, tel. 070-466 70 66, e-post. anneli@centrumtryck.se

Maria Strömberg, tel. 073-703 87 97, e-post. maria.stromberg@anthill.se .

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in