Headerbild

Gemensamma löpningen tisdag. Vart tog brudarna vägen!?

2009-08-04 i Allmänt

Bra uppslutning och extra många tjejer samlades till tisdagens löppass, kanonkul!! För att få lite gemenskap åtminstone en bit på passet fanns 2 förslag uppritade på kartan, första 2-3 km var gemensamma. Starten gick och Yvonne fick agera hare, det här sk

Tätt bakom och i bra position följde Bo-G, Rolle, Helena, Hansi, Johan, Kalle, Harri, Isak, Titti o Sara. Dave rullade in på gården precis när klungan drog så undertecknad vände tillbaka för att kolla att han såg vart vi tog vägen. Leffe hade redan uppmärksammat detta och när Dave rullat in hojjen i stugan tog vi upp jakten på huvudklungan.

Vi startade ganska raskt (tom Leffe flåsade oigenkännande). En kilometer, vi såg ryggarna på Titti o Sara, men de var på väg mot 5:an. Vi jagade vidare mot "Hästskovägen", inga spår! Konstigt, sprang de fel? Vi körde på till vägslutet där vi vände. Mötte Helena som kom i ensamt gemensamt majestät. "De andra fortsatte skidspåret"! Typiskt, ändrade planer. Vi jagade vidare mot Lillsjön, inga spår. Vår lätt utspridda 3-manna klunga körde vidare runt mossen, först rugbyplayern, sen undertecknad och sist "Flås-Leffe" som tydligen tappats på ordentligt med blod tidigare på dagen, inte undra på att han gick för halv maskin.

Vid målet fick vi höra att en gemensam 3-mannaklunga (Y, B-G o R) tagit sig runt 5:an med förlängning runt "Hästskon" och redan dragit hemåt. En annan 3-manna klunga med K, H o J körde 8:an i sin helhet. I o H tänkte vara lite listiga så när de klev av Bredmossen vid 4 km-skylten tog de 15-spåret baklänges för att möta den släpande 3-manna klungan. De sprang dock fel och gjorde en fin ögla innan de åter kom på 15-spåret vid Bredmossvägen, sedan brände de spåret hemöver.

Lundgren var lite sen till stugan och verkade i efterkonstruktionen ha korsat övrigas rundor. Synd att inte alla hade GPS-klockor på sig, då hade vi kunnat fått ihop ett märkligt mönster över kartbladet efter denna "gemensamma löpning"!

Än om vi splittrades så hoppas jag alla fick lite träning i ben o kropp! Och att vi gör ett nytt försök på torsdag, då ska vi sätta nytt klung-pers!?

Vad kan vi ta med oss?

Kartor med olika löpvarianter borde tas fram, kanske lite skyltar/ markeringar i skogen.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in