Headerbild

Torsdagens löpning: Inget nytt klung-pers, Lundgren kraschlandade!

2009-08-03 i Allmänt

Det blev inget klungrekord. Men vi var i alla fall 7 pers som körde delar av Vasa-spåret i Myrsjötrakten. Gäst i klungan var Henke Nyström som tyvärr vrickade till foten på spåret. Fredrik B var i stöten och lade in en raketspurt sista 500.

Leffe hade fått tillbaka lite blod och var aningen piggare. Övriga som pinnade på i gänget var Johan, Hansi, Harri o undertecknad. Övriga som tränade var 2 systrar Palm (Frida o Sara), Sara R och Stickan.

Sist ut på spåret var som vanligt Lundgren, han var sist hem också efter en 16-18 km! För några veckor sedan berättade Lennart att han alltid snubblade på ett speciellt ställe på spåret. Otroligt nog verkade det som det skedde varje pass, ungefär som grevinnan o betjänten på nyåret. Ikväll när jag fick syn på L i duschen var han alldeles blodig i pannan och runt ena ögat, dessutom ordentligt blodvite på axeln. Ja, tro det eller ej, men nog hade han snubblat på samma ställe igen. Jag tror vi måste sätta upp varningskyltar på spåret. Alltså, se upp (eller ner)när det är 1,5 km kvar till Tråbacken.

 

Vi kör vidare med gemsam löpträning tisdagar o torsdagar, start 18.00. Nu är det hög tid att komma igång för inför Vasastafett och höstens orenteringar.

Varför så få tjejer på de gemensamma löpningarna!?
En synpunkt är att det går för fort och att sträckan är för lång.
Men det råder vi snabbt bot. Jag tror att bara brudarna dyker upp så gissar jag att man automatiskt kommer att finna sina likar.
Jag siktar på att hålla ned klungtempot första 2 kilometrarna, för att sedan splittras upp i passande farter och längder.

Så kom igen nu alla tjejer! Och killar!

Tisdag o torsdag 18.00, ta gärna lite grövre dojjor ifall det blir någon mosspassage – man vet aldrig,…..

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in