Headerbild

Löpträning Tråbacken tisdag! och några rader om O-rinegn

2009-07-27 i Allmänt

Bra uppslutning för att vara mitt i semestern. Vi var 6 st som drog iväg tillsammans, Dave, Anders A, Johan, Marcus, nye Fredrik och undertecknad. Dessutom var Berit, Titti, Lotta, Sara, Bo-Göran, Folke o Lundgren ut på olika rundor. Torsdag 18.00 kör vi

Angående 5-dagars är jag mycket nöjd med mitt resultat, svårt innan att veta hur bra tränade gubbarna är. Efter intervjun med Thomas innan började jag ändra lite på inställningen och kände att bland de 5 när veckan var över vore fint. Kände mig aningen feg ibland då man inte visste om man skulle ge allt eller bara "nästan allt" då det ändå är 5 dagar som ska räknas ihop.

Med facit i hand var det bara första dagen jag hade kunnat vinna, ett slarv som kostade 1,5 min + lite högre fart så hade jag möjligen nått Jögge o Löken. Dag 2 bommade jag 2 minuter i juste en diffus sluttning, sedan blev det en del ljusgrönt och helt enkelt lite för svårt för mig att hänga med, tappade nästan 3 min. 3:e dagen stred jag så gott jag kunde i tden tidiga starten, fick spåra en del, bommade ca 1 min och kass vägval ca 1,5 min. 4:e dagen på kortdistansen gick jag för etappseger trots startgrupp 2. Bommade en knapp minut men hade inte en suck, tappade nästan 3 minuter - en besvikelse. Sista dagen sprang jag koncentrerat och utan chansningar, ett mycket bra lopp knappa minuter från etappsegern, på slutet tog jag Bengt Levin som haltade fram.

4:e plats ca 10 min efter får jag vara mycket nöjd med. Den här gången kändes det som jag hängde med mina konkurrenter, dock var de allt för bra mig den här gången. Tack för alla påhejningar under veckan!

 

Hälsn Steffe

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in