Headerbild

Cykelutflykt

2009-07-05 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Ungdomarnas cykelutflykt började i Tråbacken vid 13.00. Kristoffer Markfjärd tog täten och första kartan de fick gick till Jämtsveden

där de fick en ny karta av Leif Markfjärd, denna gång en riktig orienteringskarta.

Den kartan tog dom vidare uppför en jobbig backe och genom skogen mot Sibirien.


Där uppenbarade sig Sonja och Anneli med saft och sockerkaka, vilket alla blev glada åt. När de nu fick sista kartan såg alla att slutmålet var Sjövik.


Väl framme blev det bad en lång stund tills vi såg en orm i vattnet och alla tyckte att nu fick det räcka med bad för denna gång.

Sjöviks vollybollplan blev upptagen över 1 timme istället. Mycket skratt blev det och ingen vet vem som vann, men det är ju inte så viktigt bara man har kul ihop.Vissa mediterade en stund för att kanske lyckas lite bättre med servarna?!

Det var gott med mat när hamburgarna blev klara och en del var hungrigare än andra!

Varmt och skönt hade det varit trots att solen inte visade sig hela tiden, men efter maten blev det lite kyligare och jag trodde att nu är det dags att åka hem, men då skulle ett par tjejer bada igen och resten kom på att det var dags att spela kubb.
 

Ja, där stog jag och kände att nu ska jag ta på mej varmare kläder och njuta av ungdomarnas skratt en stund till.

Anneli och Susanne fördjupade sig i ett korsord. Klockan blev 18.00 innan alla var på väg hem igen. Tack Leif för hjälp med kartorna, Kristoffer och Susanne för att ni cyklade med och Anneli för all annan hjälp!

Vi hade en jätterolig och skön dag och jättefina ungdomar i klubben!
Sonja Östman

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in