Headerbild

AOK-gäng på ridtur 5/6

2009-06-07 i Allmänt

På fredagen var det ett glatt gäng AOK:are som var iväg till Ingevallsbo och red islandshästar. På ingressbilden ser vi hela gänget utom Steffe som var bakom kameran. Under läs mer har vi flera bilder och Steffes text.

I fredags var vi några som provade på att rida islandshäst. Några av oss hade aldrig äntrat en kuse tidigare så visst var vi lite spända inför kvällen.

Efter att fått på hästarna alla sadlar o remmar mm hoppade vi upp och Yrsa började berätta hur det skulle gå till. Först lite skritt i en runda och tips om hur man skulle svänga. Sedan drog vi iväg upp i skogen, snabbt fick vi prova tölt och/ eller trav. Alla var nog överens om att tölt var behagligast, travet blev värsta guppningarna upp och ner. Efter ett tag fick vi även testa galopp, det var häftigt. Håll i mannen och stå upp. Halvvägs stannade vi vid "Smällåv" för en fika. Även hemåt blandade vi med skritt, tölt o galopp. Det var riktigt roligt och en del fick nog härlig träningsvärk både här och där. Själv tyckte jag det var roligast när hästarna sprang, när de bara gick kändes lite segt.




Tessan bekantar sig med "sin" häst


Här är det Lars Johansson som sitter upp


En glad Ritva i fronten för teamet



Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in