Headerbild

Nybörjarkursen måndagen 11/5 OBS! 17:00

2009-04-14 i Allmänt

Kursen fortsätter med fjärde träffen. Den här gången är samlingen redan 17.00. De vuxna kör som vanligt med kartpromenad. För barnen går kvällen i Hitta Vilse:s tecken. Jannike Wåhlberg från Civilförsvarsförbundet kommer hit och demonstrerar och lär ut hu

Kursen är kostnadsfri och även om du inte hade tillfälle att vara med första gången går det bra att komma följande måndagar.

För barn som varit med tidigare, men fortfarande har mycket att lära kör vi en parallellkurs med lite svårare övningar.

Thomas Nyberg, Maria Strömberg och Erik Johansson är huvudansvariga för barnen/ungdomarna. Kul att flera av ungdomarn är med och hjälper till. Bl a Sara Rudh, Erika Mickelson, Oskar Strömberg och Frida Östman.

Solweig Palm blir lite av ihophållare åt dem som tar hand om de vuxna. Här har vi även bl a Lena Wahss, Isak Jakobsson, Titti Rudh m fl.

Vi vill uppmana ungdomarna från 11 år och uppåt att vara med och hjälpa till. Ni har ganska nyss lärt er orientera och ni kanske kan vara som lite "idoler" åt barnen. Ni får 4 poäng i Poängjakten för ett sådant tillfälle.

Även vuxna intresserade är naturligtvis också välkomna. Det kanske rentav är din granne eller jobbarkompis som kommer. Hjälp dem tillrätta. Kom gärna 17.30 om du har möjlighet.

Upplysningar Thomas Nyberg 586 48.

Här har vi inbjudan i lite större format:

Inbjudan




Fika efter träningen är ett viktigt och uppskattat moment.


Här har vi vuxengänget som just ska ut och bekanta sig med kartan.


Här är det tryck vid fikat

Här är det eftersnack och fika som gäller


En bild från första träffen. Här ska kartan passas.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in