Headerbild

Thom Sandvik vann på Påskdagen

2009-04-12 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Thom Sandvik vann H55 på Påskdagen i Västerås. Det blev vår största framgång i helgen, men många AOK:are var med i Geddeholmsskogarna.

Påskaftonen

Av fjädern blev det en höna. Så kan man sammanfatta AOK:s dag i Västerås på lördagen. 11 föranmälda, men 28 startande. U- och Ö-klasserna lockade alltså i det fina vädret.

Stefan Nyberg blev annars klubbäst som trea i H45. Thom Sandvik H55 och Lena Wahss D60 var femmor. Sussie Lindh D35 var sexa.

Gustav Andersson och Viktor Lundén är nya i H16 och trots varsin stor bom så gjorde de ganska okay resultat. Det kommer mera. Cornelia Lundén var åtta i D10.

I U-klasseran var det Lovisa Östman som var mest framgångsrik med andra tid i U4. Övriga U-deltagare var Frida Östman U3, Ida Strömberg, Oskar Strömberg och Tindra JErnström i U2, Julia och Lucas Wanner i U1.

Dessutom gjorde det många starter i Öppna klasserna. Helena Lundin var näst snabbast i Öppen 5. Jesper Söderlund var med för första gången på många år. Han sprang Öppen 4 med den äran.

På Påskdagen var det långdistans med samma tävlingscentrum. Även denna dag var det många AOK:are som passade på att springa Öppna och U-klasser. Totalt kom 21 blåvita till start.

Thom Sandvik H55 tog klubbens första seger för året. Stefan Nyberg H45 var sjua.

Bland ungdomarna utmärkte sig Viktor Lundén som var fyra i H16. Bra! Även Gustav Andersson i samma klass fick till ett godkänt lopp. Bra helgfacit av dessa grabbar.

I U3 hade vi Oskar Strömberg, Ida Strömberg till start. I U2 Frida Östman, Julia Wanner och Cornelia Lundén. I U1 körde Lucas Wanner.

Blan deltagarna i de öppna klasserna vill jag framhålla Ann-Sofie Sandvik och Sara Rudh i Öppen 4 och Kennet och Lovisa Östman som tar sig hela tiden.

En annan herre att nämna är Lennart Lundgren som bara var 13 minuter efter i H55.

Resultatsida

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in