Headerbild

80 i Tråbacken på torsdagen!

2009-03-31 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Uppemot 80 personer kom till Tråbacken på torsdagen. Det var upptakt för ungdomarna med lite information och en liten orienteringsträning. Övriga som mötte upp var föräldrar och övriga vuxna som tränade. Nu har det kompletterats med text och bilder från v

Den här artikeln och bildcollaget blir en liten hoplsalgning av tisdagen och torsdagen i Tråbacken.
Tisdagagarna har utvecklat sig till framförallt löp- och rundpingiskvällar. Vi har knutit till oss ett gäng mer eller mindre klubblösa löpare. Johan Wanner ska i detta sammanhang ha en stor eloge. Det är han som ligger bakom många av "värvningarna". Fler av dem har tävlat på skidor under vintern och hittills bara dykt upp lite då och då
Hansi Kraus och Emma Nyberg har dessutom redan kommit med i orienteringsutbildningen!


Här har vi fr v Johan Wanner, Lars Landenberg, Åberg och Hansi Kraus.

Här har vi troligen fr v Åberg, Harri Ketonen, Lars Landenberg, Hansi Kraus och Leif Markfjärd.

Isak Jakobsson tävlar för Tibro OK, men jobbar och bor i Avesta. Isak är rankad 526 bland herrarna i landet.

På torsdagen var det så dags för ungdomsupptakt. Det började med att Sussie och Thomas informerade om vårens aktiviteter och tävlingar. Det var 28 barn/ungdomar på plats och många med föräldrar. Ungdomsträningarna blir i år på torsdagar och det kör igång på riktigt om två veckor.
Nya poängjaktskort delades ut som gäller från i torsdags t o m 30/6. Korten kommer att finnas i Tråbacken och på träningárna. Dessutom kommer det naturligtvis att vara tillgängligt här på hemsidan.
Efter denna information var det dags för lite uteövningar. Fotoorientering och en riktig orienteringsbana i omgivningarna. Där fanns det lite bokstäver som skulle sorteras om. Lite rebusaktigt alltså.
Förutom ungdomarna så var det jättemycket folk i Tråbacken. Uppemot 80 personer är ju en härlig siffra. Hoppas det intresset håller i sig också ut i orienteringsskogen.
Steffe tog upp beställningar på den nya Bagheeratävlingströjan. Om du inte hunnit med så kontakta honom omgående 070-786 50 90.


Julia Wanner klurar på lösningen av rebusen.Hanna Daniels i förgrunden och en hel del andra jobbar med samma rebus.


Här är det Cornelia och några andra, det ser ut att vara Jonathan Holm och Emma Engholm som kommit i mål.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in