Headerbild

Livlig Tisdagsträning 27/1

2009-01-27 i Allmänt

Mycket folk, uppemot 20 personer aktiverade sig i och kring Tråbacken på tisdagen. Aktiviteterna varierade. Skidor, löpning, roddmaskin, rundpingis m m. Läs mera under läs mer.

Redan innan folket anlände hade Steffe varit ute med skotern och kört såväl elljusspåret som åkerspåren. Ganska bra kvalitet, men sorgligt nog så finns det människor som alldeles ohämmat går i alldeles nygjorda spår. Det finns inte ord för vad jag tycker om detta. Ideellt arbete som är till alla skidtörstande Avestabors gagn som saboteras på detta sätt.
Nåväl, folket anlände och blandade aktiviteter vidtog. Ritva K och Börje R begagnade skidorna på de nydragna spåren. I övrigt var det löpning och roddmaskin som gällde.
Hansi Kraus var en av dem som förra tisdagen hörsammade kallelsen att vara med och träna med oss. Idag var han på plats och körde roddmaskin. Hansi är en idrottskille från Karlbo som tidigare som längst tävlat i Karnevalsloppet. Sista maj står han dock inför sitt livs utmaning, Stockholm Marathon.
Vid rundpinisen som sedan vidtog var det som mest 9 spelare igång. Här visade det sig att Hansi stod lite i en klass för sig. 
Sammanfattningsvis en kul tisdag. Nu hoppas vi på stor uppslutning på Tråbackstorsdagen.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in